Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Troleibuzul turistic apare pe străzile Capitalei: De când vom putea călători cu el

© Photo : Primăria Municipiului ChişinăuPe străzile Capitalei va circula un troleibuz turistic
Pe străzile Capitalei va circula un troleibuz turistic - Sputnik Moldova, 1920, 31.07.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Începând de duminică, 1 august, troleibuzul turistic își începe călătoria prin Capitală. El va circula în toate zilele de weekend.
CHIȘINĂU, 31 iul - Sputnik. Regia Transport Electric anunță că troleibuzul turistic începe să circule prin Chișinău începând din această duminică, 1 august. Astfel, doritorii de a cunoaște istoria Capitalei vor putea asculta ghidul audio în trei limbi: română, rusă și engleză.
Prima excursie începe la ora 10:00, în limba română. Al doilea tur se va face la ora 12:00, în limba rusă. Ulterior, la ora 14:00, călătorii vor asculta ghidul în engleză, iar la ora 16:00, din nou în română.
Nistru - Sputnik Moldova, 1920, 22.07.2021
Societate
Cele mai bune destinații pentru turismul intern: Aceste locuri merită vizitate
Potrivit RTEC, orarul călătoriilor va putea fi modificat în funcție de fluxul de călători sau a modificărilor ce pot apărea în itinerarul turistic. Limita de îmbarcare va fi de 22 de persoane, așezate pe scaune, iar copiii de până la șapte ani trebuie să fie însoțiți de către părinți. Prețul pentru o astfel de călătorie este de 30 de lei.
Oamenii care doresc să facă o incursiune în istorie cu troleibuzul turistic vor trebui să respecte normele sanitare pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.
„Lansarea Troleibuzului Turistic - Chișinău Sightseeing are drept scop promovarea obiectivelor turistice importante din orașul Chișinău, îndemnând astfel locuitorii și oaspeții Capitalei să cunoască și să descopere istoria orașului, istoria străzilor și ale personalităților care au marcat evoluția neamului nostru”, este menționat într-un comunicat de presă al Regiei Transport Electric.
Fluxul de știri
0