Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Grosu s-a întâlnit cu Peter Michalko: Ce subiecte au abordat

© Public Domain / Parlamentul Republicii Moldova Întrevedere între Igor Grosu și Peter Michalko
 Întrevedere între Igor Grosu și Peter Michalko - Sputnik Moldova, 1920, 04.08.2021
Abonare
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko.
CHIȘINĂU, 4 aug – Sputnik. Prioritățile noului legislativ, evoluția implementării Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană, consolidarea cooperării în mai multe domenii sectoriale au fost printre subiectele abordate de președintele Parlamentului la întrevederea cu Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău.
Întâlnirea lui Igor Grosu cu Mitropolitul Vladimir - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Politică
Igor Grosu s-a întâlnit cu Mitropolitul Vladimir: Ce cadou a primit
Potrivit unui comunicat emis de serviciul de presă al Legislativului, un alt subiect al discuției dintre cei doi oficiali ține de sprijinul economic din partea UE. Este vorba de Planul de recuperare economică în valoare de 600 de milioane de euro pentru o perioadă de trei ani. Președintele Parlamentului a dat asigurări că noul Legislativ va face tot ce-i stă în putință ca Moldova să beneficieze integral și cât mai curând de acest plan de redresare economică.
Deputați în Parlamentul Republicii  - Sputnik Moldova, 1920, 02.08.2021
Politică
Ce a discutat Igor Grosu cu președintele Radei Supreme
În cadrul întrevederii, Grosu a menționat că noul Legislativ își ia angajamentul de a implementa toată agenda de reforme necesare pentru dezvoltarea de durată a Republicii Moldova. Printre priorități sunt gestionarea crizei pandemice, redresarea consecințelor economice și reforma în domeniului justiției.
Igor Grosu  - Sputnik Moldova, 1920, 02.08.2021
Politică
Igor Grosu a discutat cu Ludovic Orban: Ce subiecte au abordat
Datorită asistenței oferite de partenerii externi, țara noastră a primit donații generoase pentru sistemul de sănătate sub formă de echipamente de protecție și utilaje medicale pentru profilaxia și tratamentul COVID-19. De asemenea, prin platforma COVAX, Republica Moldova a recepționat vaccinuri anti-COVID-19 omologate de OMS.
Fluxul de știri
0