Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Grosu a discutat cu Ludovic Orban: Ce subiecte au abordat

© Sputnik / Mihai CarausIgor Grosu
Igor Grosu  - Sputnik Moldova, 1920, 02.08.2021
Abonare
Președintele Parlamentului de la Chișinău a avut o discuție cu președintele Camerei Deputaților de la București.
CHȘINĂU, 2 aug - Sputnik. Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a avut o discuție telefonică cu Președintele Camerei Deputaților din România, Ludovic Orban. Cei doi oficiali au convenit asupra dezvoltării relațiilor la nivel interparlamentar în mai multe domenii.
Șeful Legislativului de la Chișinău consideră că, pe durata mandatului Parlamentului de legislatura a XI-a, relațiile dintre cele două instituții vor ajunge la cel mai înalt nivel de cooperare de la independență încoace.
Igor Grosu a fost ales președinte al Parlamentului - Sputnik Moldova, 1920, 29.07.2021
Politică
Igor Grosu a fost ales președinte al Parlamentului
Totodată, Igor Grosu a menționat că România a fost şi rămâne un susținător al proceselor democratice din Republica Moldova, care a venit mereu în ajutorul cetățenilor în cele mai dificile momente.
Zinaida Greceanîi - Sputnik Moldova, 1920, 22.06.2021
Politică
Zinaida Greceanîi a fost decorată de Ludovic Orban cu Medalia de Onoare a APCEMN
Ludovic Orban l-a asigurat pe Igor Grosu că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante menite să ridice nivelul de trai al moldovenilor.
Fluxul de știri
0