Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Viorel Gherciu, candidatul la șefia Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare

© Photo : Association Danube SoyaViorel Gherciu
Viorel Gherciu - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Abonare
Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare ar putea fi condus de către Viorel Gherciu. Natalia Gavrilița a făcut astăzi publică lista garniturii guvernamentale.
CHIȘINĂU, 3 aug - Sputnik. Viorel Gherciu este expert în agricultură. Din 2018, el ocupă funcția de director al „VEREIN Donau Soja” în Moldova și este responsabil de proiecte de dezvoltarea culturilor de soia în Moldova.
© Photo : Facebook / Natalia GavrilițaNatalia Gavrilița și-a prezentat echipa guvernamentală
Natalia Gavrilița și-a prezentat echipa guvernamentală - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Natalia Gavrilița și-a prezentat echipa guvernamentală
În perioada 2017-2018 a fost coordonator de proiect în implementarea politicilor agroalimentare din cadrul Băncii Europene de Investiții în Ucraina. Din anul 2003 este președintele ProRuralInvest, iar în perioada 2015 - 2017 a fost delegatul organizației ca expert în domeniul agricol în proiectul Băncii Europene pentru Investiții “Businessul Agricol și Dezvoltare Rurală”.
Anatol Topală  - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Politică
Cine este Anatolie Topală, candidatul propus la funcția de ministru al Educației
Viorel Gherciu pe parcursul activității profesionale a contribuit la dezvoltarea fondului de garantare a creditelor în agricultură, a participat la dezvoltarea a 11 asociații de utilizatori de apă pentru irigații și a fost unul din autorii Strategiei de Dezvoltare Rurală al Republicii Moldova.
Fluxul de știri
0