Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cine este Anatolie Topală, candidatul propus la funcția de ministru al Educației

© SputnikAnatol Topală
Anatol Topală  - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Abonare
Secretarul general al Ministerului Educației se numără printre candidații propuși de către Gravrilița pentru funcțiile de miniștri. Anatolie Topală a fost înaintat la șefia Ministerului Educației și Cercetării.
CHIȘINĂU, 3 aug - Sputnik. Anatolie Topală s-a născut în data de 27 octombrie 1970 în satul Sadova, raionul Călărași. El și-a făcut studiile la Facultatea de Matematică și Cibernetică, Universitatea de Stat din Moldova și doctoratul la Institutul de Matematică și Informatică al Academiei de Științe a Republicii Moldova.
© Photo : Facebook / Natalia GavrilițaNatalia Gavrilița și-a prezentat echipa guvernamentală
Natalia Gavrilița și-a prezentat echipa guvernamentală - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Natalia Gavrilița și-a prezentat echipa guvernamentală
În perioada 2015–2019 a condus Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare, iar din 2013 până în 2015 a fost director al Agenției de Asigurare a Calității. Are o experiență bogată în domeniul academic, activând în calitate de șef al Departamentului de studii al Universității de Stat din Moldova și prodecan al Facultății de Matematică și Informatică a USM.
Ana Revenco - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Politică
Cine este Ana Revenco - candidatul propus la fotoliul de ministru de Interne
Anatolie Topală este conferențiar universitar și doctor în științe fizico-matematice. Din data de 1 noiembrie 2019, Anatolie Topală ocupă fotoliul de secretar general al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării. Vorbește româna, engleza, franceza și rusa.
Fluxul de știri
0