Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Vaccinarea în troleibuz și autobuz: Unde vor staționa astăzi punctele mobile

© Sputnik / Mihai CarausAu fost lansate punctele mobile de vaccinare
Au fost lansate punctele mobile de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Cele două puncte mobile de vaccinare din municipiul Chișinău își continuă activitatea și astăzi. Iată unde va staționa troleibuzul și autobuzul.
CHIȘINĂU, 3 aug - Sputnik. Cele două vehicule staționează, conform unui program, în locuri prestabilite în Chișinău și în suburbii.
Astfel, pe parcursul zilei de astăzi, troleibuzul transformat în centru mobil de imunizare se află în sectorul Râșcani, pe strada M. Costin, Complexul Memorial „Feciorilor Patriei „Sf. Amintire”.
Totodată, autobuzul va staționa în orașul Sângera, pe strada 31 August 9, adiacent Casei de Cultură.
Cele două puncte mobile de vaccinare vor activa până la ora 18:00.
Republica Moldova a recepționat 50.310 de doze de vaccin Pfizer-BioNTech - Sputnik Moldova, 1920, 02.08.2021
Societate
COVID-19: Un nou lot de vaccin a ajuns în Republica Moldova
La punctele mobile de vaccinare poate să se imunizeze oricine, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate.
După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.
Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.
Scopul acestei campanii este de a facilita accesul populației la vaccinarea anti-COVID-19, în special, imunizarea tuturor doritorilor în imediata apropiere a locului de trai sau de muncă.
Până în prezent în Republica Moldova s-au administrat 1 051 038 de doze de vaccin anti-COVID-19.
Fluxul de știri
0