Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19: Un nou lot de vaccin a ajuns în Republica Moldova

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova Republica Moldova a recepționat 50.310 de doze de vaccin Pfizer-BioNTech
Republica Moldova a recepționat 50.310 de doze de vaccin Pfizer-BioNTech - Sputnik Moldova, 1920, 02.08.2021
Abonare
Republica Moldova a recepționat un nou lot de vaccin împotriva noului tip de coronavirus.
CHIȘINĂU, 2 aug – Sputnik. Încă un lot de vaccin Johnson & Johnson a fost livrat Republicii Moldova prin intermediul platformei COVAX. Lotul de 150 de mii de doze a ajuns astăzi la Chișinău. Astfel, în total, Republica Moldova a recepționat până acum 301.200 doze de Johnson & Johnson, din cele 500.000 doze planificate.
vaccin - Sputnik Moldova, 1920, 30.07.2021
Coronavirus
Onișcenko: Medicii și savanții ar fi creat demult un vaccin dacă nu ar fi încurcați
Potrivit responsabililor din sănătate, aproximativ 59 de mii de persoane deja s-au vaccinat cu acest vaccin și se atestă o cerere mare în continuare. Cele 150 de mii de doze urmează să fie distribuite proporțional în toate punctele de vaccinare din țara noastră.
Флаконы с надписью вакцина против коронавируса «AstraZeneca, Pfizer - Biontech, Johnson & Johnson, Sputnik V (COVID-19)»  - Sputnik Moldova, 1920, 29.07.2021
Coronavirus
Un nou lot de vaccin anti COVID-19 a ajuns în țară: A fost cumpărat din bani publici
Vaccinul Johnson & Johnson e produs de compania americană farmaceutică Johnson &Johnson, se administrează intramuscular cu o singură doză și e recomandat persoanelor cu vârsta de cel puțin 18 ani. Până în prezent, peste 20 de milioane de doze de vaccin Johnson & Johnson au fost administrate în toată lumea. Vaccinul a fost aprobat de autoritățile din SUA, Uniunea Europeană și precalificat de Organizația Mondială a Sănătății.
Fluxul de știri
0