Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Pentagonul, în lockdown după ce au fost trase mai multe focuri de armă

© AFP 2022 / Tasos KatopodisPoliție Pentagon
Poliție Pentagon - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un ofițer a fost rănit în cadrul incidentului de la centrul de tranzit care a dus la plasarea Pentagonului în lockdown.
CHIȘINĂU, 3 aug - Sputnik, Daniela Porovăț. Clădirea Pentagonului a fost închisă în urma unor rapoarte despre mai multe persoane împușcate și rănite, inclusiv un ofițer de poliție, la centrul de tranzit din apropiere. Agenția pentru Protecția Pentagonului a cerut publicului să evite zona.
Într-un tweet dat azi dimineață, Agenția a spus că clădirea Pentagonului, sediul Departamentului Apărării al Statelor Unite, se afla într-o stare de lockdown din cauza „unui incident” la stația de metrou a facilității, fără a oferi detalii suplimentare.
Miniștrii de externe Aureliu Ciocoi și Dmytro Kuleba - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Kievul spune cum Moldova i-ar putea fi de folos UE și SUA
Rapoartele locale neconfirmate spun că mai multe persoane, inclusiv un ofițer de poliție, au fost rănite după ce au fost trase focuri de armă. Filmările distribuite pe rețelele de socializare par să arate că intervenții medicale sunt aplicate unui număr de cel puțin două persoane. Arlington Fire și EMS au confirmat într-un tweet că „au întâlnit mai mulți pacienți” la fața locului.
Nu este clar dacă vreun suspect a fost reținut sau câte persoane au deschis focul.
Fluxul de știri
0