Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cine este Nicu Popescu - Candidatul propus pentru fotoliul de ministru de Externe

© Sputnik / Валерий Мельников / Accesați arhiva multimediaNicu Popescu
Nicu Popescu - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Abonare
Nicu Popescu este propus pentru funcția de ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene în noul Guvern.
CHIȘINĂU, 3 aug - Sputnik. Nicu Popescu este candidatul propus pentru funcția de ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene.
Ministrul MAEIE, Nicolae Popescu - Sputnik Moldova, 1920, 28.10.2019
Republica Moldova
Nicu Popescu, despre parteneriatul strategic cu Rusia și vizita Maiei Sandu la Moscova
El este diplomat și politician din Republica Moldova care a deținut aceași funcție în Guvernul Maia Sandu. Nicu Popescu, este directorul programului „Europa Extinsă” la Consiliul European pentru Relații Externe. Predă la Institutul de Studii Politice din Paris. Anterior, a lucrat în calitate de consilier pe politică externă și afacerile UE în cabinetul prim-ministrul Republicii Moldova - 2010, 2012-2013.
Nicolae Popescu - Sputnik Moldova, 1920, 24.10.2019
Republica Moldova
Renegocierea Acordului de Liber Schimb sau în ce limbă vorbește ministrul Nicu Popescu
Popescu a mai activat în calitate de cercetător la Centrul pentru Studii Politice Europene din Bruxelles în perioada 2005-2007. Până în 29018 a deținut funcția de analist principal al Institutului UE pentru Studii de Securitate. Politicianul deține un doctorat în Relații Internaționale de la Universitatea Central Europeană din Budapesta, Ungaria.
Fluxul de știri
0