Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cine este Dumitru Budeanschi - candidatul la fotoliul de ministru al Finanțelor

© Sputnik / Miroslav RotariМинистерство Финансов
Министерство Финансов - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Abonare
Printre candidații la funcțiile de ministru se numără și Dumitru Budianschi. El a fost propus de Natalia Gavrilița în funcția de ministru al Finanțelor.
CHIŞINĂU, 3 aug - Sputnik. Dumitru Budianschi este matematician, economist și expert în finanțe publice. În prezent, el deține funcția de deputat al fracțiunii PAS în Parlamentul Republicii Moldova.
© Photo : Facebook / Natalia GavrilițaNatalia Gavrilița și-a prezentat echipa guvernamentală
Natalia Gavrilița și-a prezentat echipa guvernamentală - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Natalia Gavrilița și-a prezentat echipa guvernamentală
În perioada 2011 - 202, el a deținut funcția de Director de Program „Sector Public: Economie, Finanțe, Management” la Centrul Analitic Expert-Grup. În perioada 2013 - 2019 a activat în calitate de expert și consultant financiar pentru mai multe proiecte și instituții internaționale inclusiv PNUD, BDO Audit, ICON-INSTITUT Engineering, GFA Consulting Group.
Armata Națională - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Politică
Cine este Anatolie Nosatîi, candidatul la funcția de ministru al Apărării
Dumitru Budianschi a absolvit facultatea de Matematică și Cibernetică la Universitatea de Stat al Republicii Moldova și deține un masterat în Finanțe Publice și Fiscalitate de la Academia de Studii Economice din Moldova.
Fluxul de știri
0