Și Jizdan a fugit din țară? Imagini surprinse la Aeroport

© Sputnik / Мирослав РотарьАлександр Жиздан
Александр Жиздан - Sputnik Moldova, 1920, 02.08.2021
Abonare
Un canal Telegram publică două fotografii în care este surprins în Aeroportul Internațional Chișinău fostului deputat PDM și fostului ministrul de Interne Alexandru Jizdan. "Juzdan a fugit din țară?", se întreabă autorul postării.
CHIȘINĂU, 2 aug – Sputnik. "Jizdan a fugit din tara? Cum credeți, el s-a dus la odihna ori, după arestarea prietenului sau Pânzari, a fugit din Moldova?", se întreabă autorul postării pe canalul "Dreptul la Dreptate".
Precizăm că, în ultimii ani, Alexandru Jizdan a deținut funcții importante în cadrul structurilor de forță, unde a fost delegat de Partidul Democrat.
Глава МВД Александр Жиздан  - Sputnik Moldova, 1920, 03.08.2021
Unde a plecat Alexandru Jizdan și ce face acum
Alexandru Jizdan a fost deputat din partea PDM în Parlamentul Republicii Moldova din legislatura trecută, a fost Ministru al Afacerilor Interne al Republicii Moldova în perioada 20 ianuarie 2016 - 8 iunie 2019, în componența Guvernului Pavel Filip‎. Iar între anii 2015-2016, a fost director adjunct al Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova.
Ședința Parlamentului - Sputnik Moldova, 1920, 14.07.2021
Politică
Politicieni de top care nu au intrat în noul Parlament: Cu ce se vor ocupa mai departe
Precizăm că și Alexandru Pînzari este membru al Partidului Democrat din Moldova, formațiune care l-a și delegat în funcțiile ocupate în cadrul Ministerului de Interne. Din acest motiv, imediat după reținerea lui, Partidul Democrat a condamnat ”atacurile” la adresa vicepreședintelui PDM Alexandru Pânzari.
”Acesta este un profesionist, un patriot și un om căruia îi pasă de țară, iar în funcțiile pe care le-a deținut ca șef al IGP și ca ministru al Apărării, a luptat cu criminalitatea și a avut grijă de securitatea țării și a cetățenilor”, este menționat într-un comunicat al PDM.
Formațiunea consideră că prin reținerea lui Pânzari ”unii dintre cei care ar fi trebuit până acum să lupte cu hoții și corupții încearcă astfel să se dea bine pe lângă noua putere”.
Alexandru Pânzari - Sputnik Moldova, 1920, 31.07.2021
Societate
Partidul Democrat a venit cu o reacție la reținerea lui Pînzari
Fluxul de știri
0