Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Partidul Democrat a venit cu o reacție la reținerea lui Pînzari

© Sputnik / Miroslav RotariAlexandru Pânzari
Alexandru Pânzari - Sputnik Moldova, 1920, 31.07.2021
Abonare
Formațiunea politică a declarat că fostul șef al Poliției este un patriot și un om căruia îi pasă de țară.
CHIȘINĂU, 31 iul – Sputnik. Partidul Democrat a condamnat ”atacurile” la adresa vicepreședintelui PDM Alexandru Pînzari.
”Acesta este un profesionist, un patriot și un om căruia îi pasă de țară, iar în funcțiile pe care le-a deținut ca șef al IGP și ca ministru al Apărării, a luptat cu criminalitatea și a avut grijă de securitatea țării și a cetățenilor”, este menționat într-un comunicat al PDM.
Formațiunea consideră că prin reținerea lui Pînzari ”unii dintre cei care ar fi trebuit până acum să lupte cu hoții și corupții încearcă astfel să se dea bine pe lângă noua putere”
Александр Пынзарь Alexandru Pînzari - Sputnik Moldova, 1920, 30.07.2021
Politică
Primul mesaj al lui Alexandru Pînzari după ce a fost reținut
PDM speră că lui Pînzari i se va face dreptate și că acesta va avea parte de o justiție corectă.
Amintim că fostul șef al IGP a fost reținut ieri de procurori în dosarul ce vizează activitatea angajaților fostei Direcții nr.5 din cadrul Inspectoratului Național de Investigații. Au fost efectuate percheziții în automobilul și la domiciliul acestuia.
Ulterior, Alexandru Pînzari a postat un mesaj pe Facebook, menționând că nu este surprins de nimic pentru că știre ”care sunt “bunele intenții” ale unor persoane interesate de acest caz”.
Fluxul de știri
0