Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Irina Vlah s-a întâlnit în Tatarstan cu consilierul lui Erdogan: Ce au discutat

© Photo : Facebook / Ирина Влах. Официальная страницаIrina Vlah s-a întâlnit cu consilierul lui Erdogan
Irina Vlah s-a întâlnit cu  consilierul lui Erdogan
 - Sputnik Moldova, 1920, 27.07.2021
Abonare
Irina Vlah, guvernatorul Găgăuziei, s-a întâlnit cu Mücahit Küçükyılmaz, consilierul Excelenței Sale Recep Tayyip Erdogan, Președintele Republicii Turcia.
CHIȘINĂU, 27 iul - Sputnik. Întâlnirea dintre cei doi oficiali a avut loc în orașul Cazan, Republica Tatarstan. Aceștia au discutat proiecte de reabilitare și dezvoltare a obiectelor de infrastructură social-economică ale Autonomiei cu suportul Guvernului Turciei.
Ирина Влах - Sputnik Moldova, 1920, 08.04.2021
Politică
Irina Vlah s-a întâlnit la Moscova cu Evgheni Primakov
Bașcanul a mulțumit lui Erdogan și poporului Turciei pentru susținerea acordată Găgăuziei și Republicii Moldova.

"Ne ajutați să deschidem oportunități pentru tinerii noștri și să aducem optimism și încredere în ziua de mâine în inimile oamenilor. Curând vom da în exploatare complexul sportiv multifuncțional din Comrat - fără suportul Turciei nu ne puteam permite un așa obiect", a spus Irina Vlah.

Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, se află în aceste zile la Summit-ul Internațional economic la invitația Președintelui Republicii Tatarstan, Rustam Minnihanov. Tot în cadrul vizitei, Vlah a mers la o parcare IT, unde s-a întâlnit cu Domnul Ayrat Khairullin, ministrul Dezvoltării Digitale al Administrației de stat a Republicii Tatarstan și cu Alexandru Borisov, directorul Complexului IT.
Fluxul de știri
0