Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Rămas bun, Lidia Bejenaru: Când și unde va fi înmormântată

© Photo : Facebook / Nicolae BotgrosLidia Bejenaru și Nicolae Botgros
Lidia Bejenaru și Nicolae Botgros - Sputnik Moldova, 1920, 26.07.2021
Abonare
Lidia Bejenaru-Botgros va fi înmormântată la Cimitirul Ortodox Central, anunță directorul Palatului național, Andrei Locoman.
CHIȘINĂU, 26 iul - Sputnik. Îndrăgita interpretă de muzică populară Lidia Bejenaru va fi condusă pe ultimul drum miercuri, 28 iulie. Ea va fi înmormântată la Cimitirul Ortodox Central din Capitală. Anunțul a fost făcut de directorul general al Palatului Național „Nicolae Sulac”, Andrei Locoman.
Lidia Bejenaru - Sputnik Moldova, 1920, 26.07.2021
Societate
Ultima oră: A murit interpreta Lidia Bejenaru, soția lui Nicolae Botgros
Potrivit acestuia, sicriul cu corpul neînsuflețit al artistei va fi expus la Biserica ,,Sfânta Teodora de la Sihla”. Astfel, cei care vor dori să-și ia rămas bun de la solista Orchestrei Naționale „Lăutarii”, vor putea merge la biserică mâine, 27 iulie, începând cu ora 17:00.
Pe 28 iulie, cu începere de la ora 10.00 și până la ora 12.00, publicul își poate lua rămas bun de la îndrăgita interpretă la Palatul Național ,,Nicolae Sulac”. La ora 13.00, la Cimitirul Ortodox Central va avea loc ceremonia funerară.
Jurnalista Iuliana Tudor a transmis un mesaj emoționant pentru Nicolae Botgros - Sputnik Moldova, 1920, 03.11.2020
Societate
Mesaj pentru Botgros: Luptați pentru viață așa cum ați luptat pentru artă
Amintim, Lidia Bejenaru, interpreta de muzică populară, soția lui Nicolae Botgros, s-a stins din viață în această dimineață. Cei care o cunosc spun că artista suferea de cancer, diabet zaharat și complicații cardiace. Deocamdată nu a fost anunțată cauza oficială a decesului.
Fluxul de știri
0