Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Cât timp are PAS la dispoziție pentru a nu dezamăgi electoratul?

Cât timp are PAS la dispoziție pentru a nu dezamăgi electoratul?
Abonare
Cât timp are PAS la dispoziție pentru a fac unele schimbări, astfel încât oamenii să nu se dezamăgească în noua guvernare? Subiectul a fost discutat în cadrul emisiunii "ATITUDINI".
Rezultatele alegerilor parlamentare anticipate au demonstrat faptul că oamenii au o mare speranță și încredere în aleșii poporului. Alegătorii au susținut ideile pe care le-a împărtășit șeful statului Maia Sandu în campania electorală prezidențială și au continuat să susțină PAS și în cadrul alegerilor parlamentare anticipate.
De acum încolo, pe umerii noii guvernări cade o groază de responsabilități și probleme ce necesită a fi soluționate cât mai curând.
Alexandr Stoianoglo - Sputnik Moldova, 1920, 20.07.2021
Analize și opinii
PAS vrea capul procurorului general: Cât va rezista Stoianoglo
"Unele schimbări trebuie să se producă deja după 100 de zile. În acest timp, cetățenii trebuie să vadă planul strategic a PAS-ului, schimbări în anumite domenii, realizări și deosebiri de alți politicieni care au făcut promisiuni deșarte. Dacă nu vor vedea acest lucru în timpul apropiat, atunci încet-încet se va produce dezamăgirea", a subliniat politologul Ian Lisnevschi.
De menționat că în viitorul parlament al Republicii Moldova vor intra Partidul Acțiune și Solidaritate, Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor și Partidul Politic Șor.
Conform rezultatelor, în noul Legislativ, PAS va avea 63 de mandate, BECS - 32 de mandate, dintre care 22 PSRM și 10 PCRM, iar Partidul ȘOR - 6 mandate.
Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.
Fluxul de știri
0