Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un nou maraton de vaccinare anti-COVID, organizat de USMF – detalii

© Photo : Facebook / Silvia CiubreiSilvia Ciubrei
Silvia Ciubrei - Sputnik Moldova, 1920, 09.07.2021
Abonare
Universitatea de Medicină din Chișinău anunță un nou maraton de vaccinare. Detalii am aflat de la șefa Departamentului Comunicare și Relații Publice, Silvia Ciubrei.
Un nou maraton de vaccinare anti-COVID, organizat de USMF – detalii
Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează cel de-al treilea maraton universitar de imunizare împotriva COVID-19 cu genericul „De la student la student”. Potrivit organizatorilor, în cadrul maratonului se va efectua rapelul cu vaccinul AstraZeneca.
Viorel Prisacari - Sputnik Moldova, 1920, 27.06.2021
Podcasturi
„Acum e liniștea dinaintea furtunii” - Epidemiolog: Ne așteaptă un nou val de infectări
"La prima ediție au fost vaccinate 1200 de persoane, dintre care 388 au primit rapelul. Acum suntem în așteptarea a circa 800 de persoane pentru rapel, dar îndemnăm și alte persoane să se imunizeze. Avem suficiente doze de vaccin", a declarat pentru Sputnik Moldova Silvia Ciubrei.
Potrivit interlocutoarei, în cadrul maratonului vor fi deschise șase linii de imunizare, iar cei prezenți vor trebui să dețină obligatoriu buletinul de identitate.
"Procesul va decurge în mod obișnuit. Persoana semenază acordul informat, este consultat de medicul de familie, se verifică informația în registrul electornic de imunziare în baza buletinului de identitate și după care se realizează procesul de vaccinare în cabinetul special", a precizat Ciubrei.
Acțiunea va avea loc în data de 18 iulie curent, începând cu ora 8:00 până la 18:00, în Complexul Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 25).
Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0