Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia a efectuat zboruri de antrenament deasupra Mării Negre pe fundalul Sea Breeze

© Sputnik / Jakutyn / Accesați arhiva multimediaCу-37
Cу-37 - Sputnik Moldova, 1920, 03.07.2021
Abonare
Aviația Flotei Mării Negre și a districtului militar sudic au efectuat zboruri de antrenament deasupra Mării Negre pe fundalul exercițiului militar anual al NATO Sea Breeze.
BUCUREȘTI, 3 iul - Sputnik, Ion Pelin. Aviația Flotei Mării Negre (BSF) și aviația districtului militar sudic (YuVO) au efectuat zboruri de antrenament deasupra Mării Negre, a raportat departamentul de asistență informațională al Flotei Mării Negre.
Прямая линия с президентом РФ Владимиром Путиным - Sputnik Moldova, 1920, 30.06.2021
Rusia
Putin, despre al treilea război mondial
„Echipajele aviației navale și apărării aeriene ale Flotei Mării Negre și aviația districtului militar sudic au efectuat zboruri de antrenament peste Marea Neagră pentru a practica lovituri de rachete și bombe împotriva navelor inamicului imaginar”, se afirmă în comunicatul de presă.
Totodată au fost implicate avioanele de luptă multifuncționale Su-30SM și bombardierele de linie frontală Su-24M din cadrul aviației navale a Flotei Mării Negre, precum și din cadrul aviației din districtul militar sudic - bombardiere de vânătoare Su-34 și interceptori de vânătoare Su-27. Înainte de zborurile comune ale Flotei Mării Negre și ale districtului militar sudic, avionul amfibiu Be-12 din cadrul aviației navale a efectuat un zbor de recunoașterea țintelor condiționate în Marea Neagră.
Comitetul Consultativ Independent Anticorupție  - Sputnik Moldova, 1920, 07.06.2021
Republica Moldova
Maia Sandu a adus comisari străini în Moldova - Când încep arestările
„Ca parte a zborurilor de antrenament, piloții au lucrat la executarea misiunilor de zbor simple și complexe de la altitudini medii și joase, ținând cont de depășirea mijloacelor de apărare aeriană ale navelor inamice imaginare”, se mai spune în mesaj.
Deci, pentru a distruge „inamicul” pe mare, piloții au făcut o abordare a cursului de luptă în perechi și singuri, practicând lovituri convenționale de rachete și bombe împotriva pozițiilor țintă, imitând un detașament de nave de suprafață ale unui inamic convențional. Rolul detașării navelor inamice imaginare a fost îndeplinit de marile nave de debarcare „Saratov” și „Orsk”.
Se specifică faptul că, în total, mai mult de zece avioane de la aviația navală și apărarea aeriană a flotei Mării Negre și aviația districtului militar sudic au îndeplinit sarcinile de instruire.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0