Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Admitere 2021: Ce oferte are Universitatea Pedagogică "Ion Creangă"

© Sputnik / Mihai CarausМикрофон в студии радио Sputnik
Микрофон в студии радио Sputnik - Sputnik Moldova, 1920, 26.06.2021
Abonare
Iată ce oferte educaționale a pregătit Universitatea Pedagogică de Stat "Ion Creangă" din Chișinău pentru anul de studii 2021-2022.
Admitere 2021: Universitatea Pedagogică "Ion Creangă"
Tinerii care doresc să devină educatori, profesori, psihologi, psihopedagogi, asistenți sociali sau trăducători își pot urma studiile la una dintre cele mai vechi instituții de învățământ din Republica Moldova – Universitatea Pedagogică din Capitală. Instituția asigură studii de calitate la trei cicluri de instruire - licență, master și doctorat, conform standardelor europene şi naţionale.
Один день ученика в пандемии - Sputnik Moldova, 1920, 28.05.2021
Societate
O moldoveancă, elevă în România, a luat locul 1 la Olimpiada Internațională de Limbă Rusă
Potrivit rectorului instituției, Alexandra Barbăneagră, instituția are 5 facultăți și dispune de cămine, biblioteci, săli de studii renovate și laboratoare de lucru moderne.
"Tinerii pot studia la Facultățile: Arte Plastice şi Design, Filologie și Istorie, Limbi şi Literaturi Străine, Psihologie şi Psihopedagogie Specială, Ştiințe ale Educației şi Informatică. Instruirea în cadrul universității se realizează conform Procesului de la Bologna în trei cicluri, în limbile română, rusă şi străină, iar candidaţii pot opta pentru studii cu frecvenţă la zi sau cu frecvenţă redusă", a precizat rectorul.
Instituția dispune de 6 blocuri de studii, 5 cămine, 3 săli sportive, 2 cantine, o bibliotecă modernă cu 6 săli de lectură şi mediatecă, săli de calculatoare conectate la reţeaua Internet, o tipografie ș.a.
Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0