Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Scaune, corturi și apă la maratonul de vaccinare: Nu sunt permise listele

© Sputnik / Mihai Caraus Марафон вакцинации во Дворце республики
 Марафон вакцинации во Дворце республики - Sputnik Moldova, 1920, 25.06.2021
Abonare
Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a oferit câteva detalii despre modul în care se va desfășura maratonul vaccinării de mâine.
CHIȘINĂU, 25 iun - Sputnik. „Primul venit, primul servit” - după acest principiu vor fi vaccinați cetățenii care vor merge mâine la Palatul Republicii pentru vaccinare. Primarul Chișinăului, Ion Ceban, spune că vor fi interzise listele, astfel oamenii se vor vaccina când le va veni rândul.
Igor Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 25.06.2021
Politică
Igor Dodon se vaccinează: Când și ce ser își va administra
Pentru a suporta mai ușor canicula, primarul anunță că oameni vor aștepta la rând în strada Nicolae Iorga, intersecție cu strada București, pentru ca aceștia să poată să aștepte la umbra copacilor din zonă.
„Sunt amenajate condiții necesare, scaune, corturi și WC-uri, apa va fi disponibilă. Azi a venit un grup de oameni pentru a face liste. Nu faceți liste și nu vă înscrieți. Primul venit ocupă rând, atât. Zona va fi mâine securizată de oamenii legii. Ascultați ce spun polițiștii și medicii. Ușile se deschid la 07:00”, scrie Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.
Amintim, maratonul pentru vaccinarea populației împotriva coronavirusului va avea loc mâine, 26 iunie, la Chișinău. Oamenii sunt așteptați la Palatul Republicii, unde vor avea posibilitatea să se vaccineze cu vaccinul rus „Sputnik V”, dar și cu „AstraZeneca” și „Sinopharm”. Autoritățile municipale au decis împreună cu Ministerul Sănătății să repartizeze dozele de vaccin „Sputnik V” într-un singur punct de vaccinare. Și asta pentru că există o solicitare mare pentru vaccinul „Sputnik V”. Astfel, de la 07:00 până la 22:00, iar în funcție de necesitate programul ar putea fi prelungit, va avea loc acest maraton la Palatul Republicii. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0