Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon se vaccinează: Când și ce ser își va administra

© Sputnik / Mihai CarausIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 25.06.2021
Abonare
Fostul președinte al Republicii Moldova a decis în sfârșit să se vaccineze. Acesta a ales vaccinul Sputnik V.
CHIȘINĂU, 25 iun - Sputnik. Liderul socialiștilor din Republica Moldova, Igosr Dodon se va vaccina împotriva coronavirusului. Acesta a precizat în cadrul emisiunii sale de vineri că va merge mâine la maratonul organizat la Palatul Republicii pentru a primi prima doză de vaccin. Dodon a ales să se imunizeze cu Sputnik V. 
„Am de gând să particip mâine împreună cu toți cetățenii care vor veni la maraton în dorința de a se vaccina. Sper mâine cu succes să mă vaccinez cu Sputnik V”, a precizat Dodon. 
Amintim, un maraton pentru vaccinarea populației împotriva coronavirusului va avea loc la Chișinău sâmbătă, 26 iunie, la Palatul Republicii. În cadrul lui oamenii vor avea posibilitatea să se vaccineze cu vaccinul rus „Sputnik V”, dar și cu „AstraZeneca” și „Sinopharm”. 
Pașaport UE de vaccinare împotriva COVID - Sputnik Moldova, 1920, 24.06.2021
Societate
Vom putea sau nu călători în baza noilor certificate de vaccinare: Ce spun autoritățile
„Am decis împreună cu Ministerul Sănătății să repartizăm dozele de vaccin „Sputnik V” într-un singur punct de vaccinare. Este o solicitare mare pentru vaccinul „Sputnik V”. Astfel, sâmbătă, de la 07:00 până la 22:00, iar în funcție de necesitate programul ar putea fi prelungit, va avea loc acest maraton la Palatul Republicii”, a declarat Ion Ceban în cadrul unei transmisiuni live pe pagina sa de Facebook. 
Potrivit primarului, vaccinarea se va face după principiul „primul venit, primul servit”. În context, Ceban a îndemnat oamenii să se respecte între ei, să nu recurgă la întocmirea listelor și să evite îmbulzeala. Ordinea publică va fi asigurată de polițiști. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0