Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Admitere 2021: Oportunități oferite de singura universitate din nordul Moldovei

© Sputnik / Mihai CarausМикрофон в студии радио Sputnik
Микрофон в студии радио Sputnik - Sputnik Moldova, 1920, 25.06.2021
Abonare
Admiterea 2021: Ce oportunităţi le oferă Universitatea de Stat "Alecu Russo" din Bălţi tinerilor care își doresc să facă studii de calitate. Detalii am aflat de la rectorul instituției, Natalia Gașițoi.
Admitere 2021: Oportunități oferite de singura universitate din nordul Moldovei
Universitatea de Stat ”Alecu Russo” din Bălți este o instituție de învățământ superior din nordul Republicii Moldova. În cei aprospe 76 de ani de activitate, instituția și-a dobândit o reputație remarcabilă pe plan național și internațional prin formarea unor personalități notorii, specialiști calificați care activează în diverse domenii.
Instituția oferă mai multe programe de studii la Facultatea de Litere, Facultatea de Științe Reale, Economice şi ale Mediului, Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie şi Arte și Facultatea de Drept și Științe Sociale.
"De asemenea, la solicitarea companiilor IT din regiune ne propunem să autorizăm un nou program de studii – Tehnologia Informației. Cu certitudine, studenții vor avea unde să-și desfășoare practica în timpul studiilor și vor fi asigurați cu un loc de muncă după absolvire", a declarat rectorul Natalia Gașițoi.
În prezent, peste patru mii de studenți îi fac studiile în cadrul Universității de Stat ”Alecu Russo” din Bălți.
Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0