Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Uimitor: Ce pot dezvălui cifrele despre tine

© Sputnik / Mihai CarausAla Andon
Ala Andon - Sputnik Moldova, 1920, 20.06.2021
Abonare
Determinarea caracteristicilor definitorii ale unei persoane în funcție de ziua, luna și anul nașterii reprezintă o practică în numerologie. Chiar și destinul omului sau potențialul financiar poate fi calculat în concordanță cu aceste date.
Numerologie: Ce spune despre tine luna în care te-ai născut
În cadrul emisiunilor realizate în studioul Sputnik Moldova, numerologul și psihologul Ala Andon a explicat că fiecare persoană, făcând un calcul simplu, poate afla lucruri uimitoare despre personalitatea lui.
Ala Andon susține că luna în care te-ai născut determină multe alegeri în viață, de la carieră, până la atitudinea și comportamentul în legătură cu anumite lucruri. De exemplu, oamenii născuți în luna ianuarie sunt, în general, persoane mai independente, născute să devină lideri.
"Numărul care-i caracterizează este unul. Aceste persoane sunt apreciate pentru creativitatea lor și sunt buni mediatori ai conflictelor din familie", a spus numerologul.
Potrivit interlocutoarei, cei născuți în luna februarie pun mare accent pe relații, iar o relație de cuplu fericită este tot ceea ce contează pentru ei. Cei care s-au născut în luna martie, se consideră personalități atractive, sincere și sensibile.
Casă - Sputnik Moldova, 1920, 17.06.2021
Societate
Aproape 35 de mii de cetățeni vor părăsi Moldova în următoarele luni
"Luna aprilie spune despre tine că ești o persoană creativă, inteligentă, iar succesul te urmărește peste tot", susține Ala Andon.
Persoanele născute în luna mai sunt născute sub semnul energetic al numărului 5. Acestea sunt caracterizate drept persoane talentate, carismatice și iubitoare de artă. Energia numărului 6 influențează viața celor născuți în luna iunie. Persoanele sunt atașate de familie, romantice și sensibile. Pentru cei născuți în luna iulie este important să mențină relații fructuoase cu cei din jur, sunt sinceri și empatici.
Cei din luna august sunt influențați de energia lui 8. Aceștia se caracterizează drept personalități puternice, care impun aprecierea și respectul celor din jur. Numărul 9 oferă energia persoanelor născute în luna septembrie. Acestea se deosebesc prin inteligența de care dau dovadă, punctualitate și carismă. Cei născuți în luna octombrie emană o energie foarte puternică, iar norocul este mereu de partea acestor oameni. Luna noiembrie este caracteristică persoanelor curajoase, capabile să gestioneze problemele de orice ordin. Persoanele născute în luna decembrie sunt generoase și loiale, deosebit de ambițioase, fiind apreciate de cei din jur.
Cifrele, despre potențialul tău financiar
Nu în ultimul rând, numerologia poate descrie capacitatea de a obține resurse financiare, care reprezintă în primul rând o necesitate în zilele noastre.  Astfel, persoanele născute în data de 3,4,7,8,13,15 sau 19 au capacitatea de a câștiga mai mulți bani și un potențial mai sporit de a face față greutăților financiare.
"De asemenea, persoanele născute în lunile octombrie, august, noiembrie, martie și aprilie sunt mai norocoși în privința banilor. Desigur că peste tot trebuie depus un efort, însă aceste luni tot joacă un rol", a precizat Ala Andon.
Potrivit numerologului, și anul în care s-a născut persoana poate fi un indiciu în acest sens. Astfel, dacă adunați toate cele patru numere veți obține o cifră care va descrie potențialul de a câștiga cât mai mulți bani.
 
Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0