Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Numerologie: Ce spun cifrele despre potențialul tău financiar

© Sputnik / Rodion ProcaAla Andon
Ala Andon - Sputnik Moldova, 1920, 15.06.2021
Abonare
Determinarea caracteristicilor definitorii ale unei persoane în funcție de ziua, luna și anul nașterii reprezintă o practică în numerologie. Chiar și potențialul financiar poate fi calculat în concordanță cu aceste date. Iată ce spun specialiștii în numerologie.
Numerologie: Ce spun cifrele despre potențialul tău financiar
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", numerologul și psihologul Ala Andon a explicat că fiecare persoană, făcând un calcul simplu, poate afla lucruri uimitoare despre personalitatea lui și nu în ultimul rând despre capacitatea de a obține resurse financiare, care reprezintă în primul rând o necesitate în zilele noastre.
АЗС - Sputnik Moldova, 1920, 15.06.2021
Republica Moldova
Vom rămâne fără benzină - șantajul la care vor recurge petroliștii
Astfel, persoanele născute în data de 3,4,7,8,13,15 sau 19 au capacitatea de a câștiga mai mulți bani și un potențial mai sporit de a face față greutăților financiare. Cel puțin acest lucru îl conturează numerologia.
"De asemenea, persoanele născute în lunile octombrie, august, noiembrie, martie și aprilie sunt mai norocoși în privința banilor. Desigur că peste tot trebuie depus un efort, însă aceste luni tot joacă un rol", a precizat Ala Andon.
Potrivit numerologului, și anul în care s-a născut persoana poate fi un indiciu în acest sens. Astfel, dacă adunați toate cele patru numere veți obține o cifră care va descrie potențialul de a câștiga cât mai mulți bani.
Care sunt acestea, aflați din interviul audio atașat.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0