Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vara vine cu multe surprize: Spectacole la Teatrul "Guguță"

© Sputnik / Карай АндрейGabriela Lungu
Gabriela Lungu - Sputnik Moldova, 1920, 08.06.2021
Abonare
Cum va activa Teatrul Municipal de Păpuși "Guguţă" din Chișinău în această vară și ce surprize pregătesc actorii pentru spectatori? Detalii am aflat de la directoarea instituției, Gabriela Lungu.
Vara vine cu multe surprize: Spectacole la Teatrul "Guguță"
După o perioadă lungă de tăcere, actorii Teatrului "Guguţă" au revenit pe scenă cu spectacole deosebite pentru copii, dar și pentru maturi. Au fost atât de însetați de spectacole, public și aplauze încât în acest sezon estival au decis să-și continuie activitatea.
Фрагмент спектакля Белый кролик, или Когда не все дома Государственного русского драматического театра имени А.П. Чехова - Sputnik Moldova, 1920, 15.05.2021
Rusia
Un teatru din Moldova participă la Festivalul Internațional al țărilor CSI și Balticii
Astfel, în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 11:00, micii spectatori sunt așteptați cu ușile larg deschise la teatrul de păpuși.
"În această vară nu vom merge în vacanță. Vom juca spectacole deosebite, pregătite cu mult drag pentru spectatorii noștri. Copiii vor avea parte de activități interesante, surprize și multă voie bună", a relatat pentru Sputnik Moldova Gabriela Lungu.
Și proiectul intitulat "nightGuguță" la care participă tineri actori, absolvenți ai Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Capitală își vor bucura publicul. În fiecare weekend, de la ora 19:00, doritorii se pot delecta cu spectacole, interpretate într-o abordare diferită și, în special, fără păpuși.
"Pentru adulți actorii au pregătit o serie de spectacole. De când a fost lansat acest proiect, actorii au reușit să monteze 8 spectacole – ceea ce este o performanță", a precizat directoarea instituției.
Gabriela Lungu a mai adăugat că în paralel cu spectacolele pe care urmează să le prezinte pe scenă, actorii pregătesc noi premiere pe care le vor lansa în această toamnă.
Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0