Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Activități sportive și educative pentru copii în vacanța de vară

© Sputnik / OsmatescoVladimir Chiriță
Vladimir Chiriță - Sputnik Moldova, 1920, 06.06.2021
Abonare
Cum vor activa în perioada de vară școlile sportive și ce alternative au copiii pentru a petrece util și interesant timpul? Detalii am aflat de la antrenorul și directorul Școlii Sportive ”Valentin Sîtnic” din comuna Stăuceni, Vladimir Chiriță.
Activități sportive și educative pentru copii în vacanța de vară
Școlile sportive vor activa în mod obișnuit până în luna iulie. Despre acest lucru a anunțat în cadrul emisiunii "Sputnik Matinal" directorul Vladimir Chiriță.
Potrivit lui, pe parcursul acestei perioade sunt planificate mai mutle activități sportive pentru copii, inclusiv competiții și turnee.
Анжела Кутасевич - Sputnik Moldova, 1920, 21.05.2021
Societate
Activitatea taberelor de vară în 2021: Ce trebuie să știe părinții
"Planificăm un turneu republican la fotbal în luna iunie, competiții de taekwondo și un turneu republican la tenis de câmp. Avem multe planuri pentru această perioadă", a subliniat interlocutorul.
În același timp, Vladimir Chiriță îndeamnă părinții să participe alături de copiii săi în diverse activități fizice și să-i dedice sportului cel puțin 30 de minute în fiecare zi.
De menționat că în municipiul Chișinău, în perioada estivală, vor activa și taberele de odihnă pentru copii. Acestea vor fi cu sejur de zi și vor activa ținând cont și de evoluția pandemiei de COVID-19, pentru a evita apariția focarelor de infecție.
Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0