Микрофон в студии радио Sputnik  - Sputnik Moldova, 1920
Radio
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Sărbătoarea Copiilor: Evenimente organizate în Capitală

© Sputnik / Mihai CarausValentina Volontir
Valentina Volontir - Sputnik Moldova, 1920, 05.06.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Micuții din Chișinău au parte astăzi de o adevărată sărbătoare. Mai multe evenimente dedicate Zilei Internaționale a Copilului se desfășoară în mai multe sectoare din Capitală.
Manifestările dedicate sărbătorii copiilor - transferate pentru 5 iunie: Detalii
Din cauza condițiilor meteorologice, toate manifestările dedicate sărbătorii Zilei Internaționale a Copiilor au fost trasnferate pentru data de 5 iunie. Astfel, o serie de evenimente au loc în toate sectoarele din Capitală, iar pe lângă distracție, copiii au parte și de vreme frumoasă.
"Activitățile dedicate sărbătorii vor fi foarte diverse și se vor desfășura în locațiile prevăzute anterior. Astfel, în scuarul „Mihai Eminescu” va avea loc un program artistic, distractiv, cultural-educativ și un concert festiv. Evenimente similare vor avea loc în mai multe sectoare. În toate programele vor evolua copiii, se vor desfășura concursuri și jocuri distractive, iar cei mai ingenioși și activi vor fi premiați cu daruri și diplome", a declarat într-un interviu petnru Sputnik Moldova șefa Direcției Cultură a Consiliului municipal Chișinău, Valentina Volontir.
© Sputnik / Mihai CarausAla Burlaca
Ala Burlaca - Sputnik Moldova, 1920, 20.07.2021
Ala Burlaca
Și Asociația Obștească "Sunshine" organizează Balul talentelor ,,Miss și Mister Copilărie”, în curtea Muzeului Național de Istorie din Chișinău, la care vor participa copiii cu sindromul Down.
"Copiii soarelui sunt la fel de talentați ca și ceilalți copii. Vom avea diverse probe: dans, muzică, pictură, actorie. De asemenea, vor fi difuzate filmulețe informative despre copiii cu acest sindrom. Este un eveniment mult așteptat și ne dorim să le facem o adevărată sărbătoare acestor copii", a relatat pentru președinta Asociației, Ala Burlaca.
În cadrul concursului vor evolua mai mulți artiști cu renume din Republica Moldova, precum: Adrian Ursu, Georgeta Voinovan, Aurel Chirtoacă ș.a. Participanții vor avea parte de multe surprize: animatori, clovni, premii și cadouri.
Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0