Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mai multe secții de votare la acest scrutin pentru alegătorii din regiunea transnistreană

© Sputnik / Miroslav RotariAlegeri 2016
Alegeri 2016 - Sputnik Moldova, 1920, 05.06.2021
Abonare
În ziua alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie, pentru alegătorii din stânga Nistrului vor fi deschise 44 de secții de votare. Decizia a fost luată de membrii Comisiei Electorale.
CHIȘINĂU, 5 iun – Sputnik. În cadrul ședinței de astăzi a Comisiei Electorale Centrale, membrii CEC au decis că în ziua alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie, pentru alegătorii din stânga Nistrului cu drept de vot, vor fi deschise 44 de secții de votare, cu două secții de votare mai multe decât la scrutinul prezidențial.
Ședința CSS - Sputnik Moldova, 1920, 28.05.2021
Politică
Maia Sandu, despre partidele finanțate în alegeri de crima organizată
Până acum, CEC a înregistrat 14 concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Este vorba despre Partidul Politic Partidul Acasă Construim Europa „PACE”, Partidului Politic „Partidul Acțiunii Comune — Congresul Civic”, Blocul electoral „RENATO USATÎI”, Partidul Politic „Șor”, Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate, Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Partidul Politic Mişcarea Profesioniştilor „Speranţa-Надежда”, PDM, Platforma Demnitate și Adevăr, Partidului Politic „Democrația Acasă”, Partidul Politic „Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei”, Partidul Politic ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR, Partidul Politic „NOI”.
De asemenea, alte trei dosare se află în proces de examinare. Termenul limită pentru depunerea actelor este 11 iunie.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0