Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Boala grea de care s-a vindecat Vladimir Filat - Foto

© Sputnik / Vladimir PolusatovЭкс-премьер-министр, глава ЛДПМ Владимир Филат
Экс-премьер-министр, глава ЛДПМ Владимир Филат - Sputnik Moldova, 1920, 05.06.2021
Abonare
Fostul premier și actualul lider al PLDM, Vladimir Filat, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îi aduce mulțumiri unui cunoscut medic chirurg-oftalmolog pentru că l-a vindecat, i-a dat speranță și, în consecință, pentru el "lumea are din nou culoare!".
CHIȘINĂU, 5 iun – Sputnik. Fostul premier spune precizează că mesajul este adre4sat domnului Ivanov Gheorghe, medic chirurg oftalmolog, categorie superioară, doctor în medicină, conferențiar universitar în cadrul catedrei de oftalmologie a USMF ”N. Testemițanu”. Probabil doctorul Gheorghe Ivanov este cel care pozează cu pacientul Filat.
După care liderul PLDM afirmă:
"Stimate domnule doctor, Dumnezeu le-a oferit multor oameni bani și putere, dar la foarte puțini le-a oferit har. Mai ales harul de a reda oamenilor nu doar sănătatea, dar și mai important, speranța. Dincolo de știința medicală pe care o stăpâniți la nivel de superlativ se simte acel har pe care puțini muritori îl primesc. Vă mulțumesc mult pentru profesionalismul și dăruirea cu care m-ați îngrijit și mai ales pentru că datorită dumneavoastră lumea are din nou culoare! Cu profund respect și recunoștință!".
Vladimir Filat nu precizat de ce maladie a suferit și s-a tratat, dar am putea presupune că ar fi o patologie a ochilor, odată ce l-a tratat un chirurg oftalmolog și odată ce el afirmă că datorită lui lumea are din nou culoare.
Vlad Filat - Sputnik Moldova, 1920, 25.09.2020
Republica Moldova
Boala de care suferă Vlad Filat nu se tratează în Moldova
Vom aminti că acum mai bine de jumătate de an, mai bine zis în luna septembrie, în cadrul unei conferințe de presă, președintele PLDM, Vladimir Filat, a declarat că suferă de o boală care nu poate fi tratată în Republica Moldova.
 El a spus că a mers la o investigație medicală în Istanbul.
"Am fost la o clinică, în Istanbul. Și dacă vreți să întrebați de ce nu am fost l o clinică în Republica Moldova, vreau să vă spun că boala de care sufăr eu în Moldova nu se tratează", declarat fondatorul PLDM.
Fostul premier Vladimir Filat a declarat, în data de 10 septembrie 2020, la un post de televiziune, că a suferit de cancer când se afla în detenție. Potrivit lui, acesta a și fost motivul care l-a făcut să declare, atunci când a ieșit de după gratii, că nu se mai implică în politică.
 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0