Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vladimir Filat spune că Maia Sandu îi calcă pe urme

© Sputnik / Vladimir PolusatovVlad Filat la Curtea de Apel Влад Филат
Vlad Filat la Curtea de Apel Влад Филат - Sputnik Moldova, 1920, 02.06.2021
Abonare
Politicianul de tristă faimă Vladimir Filat face astăzi o comparație între ceea ce a făcut el acum mai bine de un deceniu și ceea ce face astăzi Maia Sandu și constată că actualul președinte îi continuă cauza.
Maia Sandu  - Sputnik Moldova, 1920, 01.06.2021
Politică
Scopul ascuns din care Sandu își subordonează Justiția
"În 2009 eu și PLDM-ul l-am învins pe Vladimir Voronin! În 2020 Maia Sandu l-a învins pe Dodon. Urmează iulie 2021... și aceiași perdanți din 2009 și 2020! Lui Voronin și Dodon le place să piardă împreună!", a scris Filat pe Facebook.
Adică, Filat vrea să spună că Maia Sandu îi continuă într-un fel cauza.
Nu știu dacă este așa sau nu, dar dacă Sandu, cu adevărat, îi continuă cauza lui Filat, atunci acest lucru o compromite iremediabil.
Renato Usatîi - Sputnik Moldova, 1920, 19.05.2021
Republica Moldova
De ce europenii l-au îndrăgit atât de mult pe Renato Usatîi
Este stranie cumva și chiar bizară această încercare a lui Filat de a se linguși (poate are un interes) pe lângă președintele țării. Și asta pentru că el este unul dintre cei mai mari hoți și corupți din această țară, și nu așa - dar cu acte în reglă, iar Maia Sandu este cea care a demarat o întreagă campanie împotriva hoților și corupților și de dragul acestei campanii a dizolvat Parlamentul aducând întreaga țară în blocaj.
Acum balonul se află în jumătatea de teren a Maiei Sandu. Ea ar urma să se spună dacă este continuatoarea cauzei lui Filat.
Ar fi multe de comentat la afirmațiile de pe Facebook ale lui Vladimir Filat, dar nu are rost. Doar o singură remarcă.
PLDM - Sputnik Moldova, 1920, 16.05.2021
Politică
PLDM a decis în privința participării la alegerile anticipate
La sfârșitului textului său, fost premier spune: "Sper ca sănătatea să-mi permită ca în scurt timp, în cadrul unui eveniment public, să prezint cu date și informații concrete ”moștenirea” lăsată de Voronin și Dodon după 8 ani de guvernare comunistă (2001-2009): izolare, sărăcie, și lungi cozi în miez de noapte pe la porțile ambasadelor pentru vize și multe altele".
Eu îi doresc sincer lui Vladimir Filat să se facă bine, să fie sănătos și să ne spună, în sfârșit, ce s-a întâmplat în perioada 2001-2009. Nu de alta, dar el a mai promis odată că o să facă declarații, dezvăluiri care o să arunce în aer, de o să se ducă Dracului acest sistem. Și nu s-a întâmplat. Poate este cazul să o facă acum, când Vladimir Plahotniuc este fugit din țară și el, Filat, a prins la curaj de-și permite până și să-l înjure.  
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0