Oameni in etate - Sputnik Moldova, 1920
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Important pentru cei care vor să voteze: Mai aveți 10 zile pentru a face asta

© Sputnik / Miroslav RotariAlegeri
Alegeri - Sputnik Moldova, 1920, 01.06.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Alegătorii care vor să voteze la locul aflării lor în ziua alegerilor parlamentare anticipate mai au la dispoziție 10 zile pentru a-și declara noul loc de ședere. Despre aceasta anunță Comisia Electorală Centrală.
CHIȘINĂU, 1 iun – Sputnik. Potrivit CEC, pentru a putea vota la o altă secție de votare decât cea conform domiciliului sau reședinței valabile, alegătorul va depune o declarație, până în data de 10 iunie inclusiv, la autoritatea administrației publice locale din localitatea unde dorește să voteze.
Mariana Durleșteanu  - Sputnik Moldova, 1920, 01.06.2021
Societate
Cu actele la CEC: Durleșteanu, prima pe lista electorală a generalului Alexei
La depunerea declarației, alegătorul va prezenta actul de identitate în original pentru confirmare. De precizat că declarațiile depuse pentru scrutinele anterioare nu mai sunt valabile.
Până în acum, CEC a înregistrat nouă concurenți electorali, iar alte șapte dosare se află în proces de examinare. Termenul limită pentru depunerea actelor este 11 iunie.
În data de 14 mai a început perioada în care pot fi prezentate documentele pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Perioada electorală pentru alegerile parlamentare anticipate a început pe data de 5 mai. Comisia Electorală Centrală a aprobat lista partidelor politice, formată din 53 de formațiuni, care pot participa la scrutinul electoral.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0