Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Sărbătoare adevărată pentru copii cu sindromul Down: Ce surprize îi așteaptă

© Sputnik / Mihai CarausAla Burlaca
Ala Burlaca - Sputnik Moldova, 1920, 01.06.2021
Abonare
Asociația Obștească "Sunshine" organizează Balul talentelor ,,Miss și Mister Copilărie”, la care vor participa copiii cu sindromul Down. În cadrul evenimentului, participanții vor avea parte de multe surprize. Detalii am aflat de la președinta Asociației, Ala Burlaca.
Sărbătoare adevărată pentru copii cu sindromul Down: Ce surprize îi așteaptă
În data de 5 iunie, la ora 11:00, în curtea Muzeului Național de Istorie din Chișinău se va desfășura Balul talentelor "Miss și Mister Copilărie”. Zeci de copii talentați își vor etala talentele în cadrul acestui deosebit eveniment.
Natalia Boboc - Sputnik Moldova, 1920, 14.05.2019
Podcasturi
"Oamenii Soarelui" – piesa care va sensibiliza o țară întreagă
"Copiii soarelui sunt la fel de talentați ca și ceilalți copii. Vom avea diverse probe: dans, muzică, pictură, actorie. De asemenea, vor fi difuzate filmulețe informative despre copiii cu acest sindrom. Este un eveniment mult așteptat și ne dorim să le facem o adevărată sărbătoare acestor copii", a declarat pentru Sputnik Moldova Ala Burlaca.
În cadrul concursului vor evolua mai mulți artiști cu renume din Republica Moldova, precum: Adrian Ursu, Georgeta Voinovan, Aurel Chirtoacă ș.a. Participanții vor avea parte de multe surprize: animatori, clovni, premii și cadouri.
Balul talentelor "Miss și Mister Copilărie" se va desfășura cu respectarea tuturor normelor de protecție impuse de autorități. Intrarea este liberă pentru toți doritorii.
Amintim că toate manifestările dedicate sărbătorii Zilei Internaționale a Copiilor au fost transferate pentru data de 5 iunie, din cauza condițiilor meteorologice.
Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0