Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Exclusiv! Durleșteanu – cap de listă la alegeri: Cine se mai regăsește în lista partidului

© Sputnik / OsmatescoMariana Durleșteanu
Mariana Durleșteanu  - Sputnik Moldova, 1920, 28.05.2021
Abonare
Fostul candidat la funcția de premier Mariana Durleșteanu a făcut dezvăluiri exclusive în studioul Radio Sputnik Moldova.
Exclusiv! Durleșteanu – cap de listă la alegeri: Cine se regăsește în lista partidului

În cadrul emisiunii "Logica Puterii", fostul ministru al Finanțelor Mariana Durleșteanu și fost candidat la funcția de prim-ministru din partea majorității parlamentare a reiterat că va candida la apropiatele alegeri parlament anticipate.

Ea a precizat că va participa la alegeri pe listele Partidului „Lege și Dreptate”, fiind prima în lista candidaților pentru organul legislativ suprem. Mariana Durleșteanu a dezvăluit și alte nume care vor fi pe această listă.

Ședința Parlamentului - Sputnik Moldova, 1920, 27.04.2021
Politică
Expert: De ce deputații PSRM și "Șor" au vrut să schimbe componența CC
"Este vorba despre generalul Nicolae Alexei, fost primar de Capaclia cu trei mandate Alexei Busuioc; executorul judecătoresc privat Viorica Pruteanu, vicepreședintele partidului Lege și Dreptate, Constantin Lupu – profesor universitar, Veceaslav Bulai, Nadejda Lisac – doctor în științe din București ș.a.", a relatat fostul ministru al Finanțelor.

Durleșteanu a remarcat că multe dintre persoanele care se regăsesc pe lista partidului nu au experiență în politică, însă sunt buni specialiști în domeniile pe care le reprezintă.

"Nu creez o garnitură pentru împlutură. Vreau să cuprindem mai multe sectoare - persoane cu rezultate concrete, cu experiență vastă în domenii pentru a realiza lucruri frumoase în această țară", a spus politicianul.

De menționat că alegerile parlamentare anticipate au fost stabilite pentru data de 11 iulie curent.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0