Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Manizha i-a emoționat până la lacrimi pe spectatorii din străinătate

© AFP 2024 / KENZO TRIBOUILLARDManizha
Manizha - Sputnik Moldova, 1920, 19.05.2021
Abonare
Interpreta din Rusia Manizha a trecut în finala concursului muzical internațional Eurovision, ea fiind considerată printre favoriții acestuia.

CHIȘINĂU, 19 mai – Sputnik. Utilizatorii rețelelor de socializare din străinătate au reacționat emoțional la piesa interpretată de cântăreața din Rusia Manizha în semifinala Eurovision-2021. Un videoclip cu evoluția ei a fost publicat pe canalul YouTube al concursul de muzică.

Prima semifinală a evenimentului a avut loc marți. Reprezentanți ai șaisprezece țări au concurat pentru a ajunge în etapa finală. Manizha a interpretat piesa „Femeia rusă” și a ajuns în finala competiției internaționale.

Unii comentatori au recunoscut că interpretarea Manizhei i-a emoționat până la lacrimi.

"Atunci când se întoarce și dedică melodia femeilor din Rusia, am încep să plâng. Este atâta putere în asta. Cu dragoste din Columbia", a scris un utilizator cu numele JuD R * 2.

Певица Наталья Гордиенко на презентации клипа на песню Sugar - Sputnik Moldova, 1920, 11.04.2021
”Noi am făcut asta!”: Surpriza Nataliei Gordienko pentru fanii săi - Video
”A mai plâns cineva? A fost atât de puternic ", spune Ana Nikolić.

"Mi se face pielea de găină în timpul refrenului. Piesa este pur și simplu minunată. Mult noroc, cu dragoste din Grecia", a spus Athina.

Mulți spectatori au subliniat că o consideră pe Manizha favorită la Eurovision, iar piesa ei este una dintre cele mai bune din competiție.

"Un mesaj atât de profund pentru fiecare persoană, țară, pentru întreaga lume. Rușii ar trebui să fie mândri de asta! Sper că veți fi printre primii cinci. Cu dragoste din Grecia", a menționat comentatorul VQ.

"Douăsprezece puncte către Rusia din Germania. Muzica este un limbaj pe care toată lumea îl înțelege. Minunat! Suntem foarte mândri!" - a reacționat Xrista.

”Simt că acest cântec trezește în mine o femeie rusă, deși sunt un bărbat italian”, a glumit Andrea Cigala.

„Este amuzant că șoviniștii din Rusia o atacă pe Manizha însă ea este primul participant din Rusia într-o lungă perioadă care a cântat în rusă”, a scris Michelei.

Concursul Eurovision se desfășoară în perioada 18-22 mai la Ahoy Arena din Rotterdam. Anul trecut, competiția a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus. În finala de sâmbătă, interpreți din 26 de țări vor concura pentru primul loc.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0