Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

”Noi am făcut asta!”: Surpriza Nataliei Gordienko pentru fanii săi - Video

© Sputnik / Alexey Maishev / Accesați arhiva multimediaПевица Наталья Гордиенко на презентации клипа на песню "Sugar"
Певица Наталья Гордиенко на презентации клипа на песню Sugar - Sputnik Moldova, 1920, 11.04.2021
Abonare
Interpreta a lansat videoclipul unei noi versiuni a piesei "Sugar" cu care urmează să participe la concursul internațional de muzică Eurovision-2021.

CHIȘINĂU, 11 apr – Sputnik. Reprezentanta țării noastre la ediția de anul acesta a concursului Eurovision, Natalia Gordienko, le-a mai făcut fanilor săi o surpriză. Ea a lansat varianta în limba rusă a piesei cu care va participa la evenimentul de la Rotterdam.

”În urna multor solicitări, noi am făcut asta! Deja astăzi este premiera versiunii în limba rusă a cântecului "Sugar", care se numește "Туз Буби", pe versurile poetului Mihail Guțeriev și muzica compusă de Dimitros Kontopoulos și Filip Kirkorov”, a anunțat vedeta sâmbătă pa rețelele de socializare.

Videoclipul postat pe Youtube a fost privit deja de peste 50 de mii de utilizatori.

Incredibil: Ce propunere i-a făcut Kirkorov Nataliei Gordienko>>>

Amintim că lansarea versiunii originale a single-ului ”Sugar” a avut loc pe data de 4 martie la Moscova. Evenimentul a fost organizat de renumitul interpret rus Filip Kirkorov, care este producătorul  Nataliei Gordienko la concursul internațional, și de Dream Time. Atunci, interpreta noastră a transmis un mesaj de salut pentru Sputnik Moldova.

Anterior, Filip Kirkorov a precizat într-un interviu că anul acesta el va fi producător doar pentru Gordienko la Eurovision.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0