Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Guvernul a alocat bani pentru repatrierea moldovenilor din Fâșia Gaza

© AP Photo / Hatem MoussaFâșia Gaza
Fâșia Gaza - Sputnik Moldova, 1920, 19.05.2021
Abonare
Cabinetul de miniștri în exercițiu a decis să aloce în regim de urgență 150 de mii de lei pentru a repatria 31 de moldoveni din Fâșia Gaza. 

CHIȘINĂU, 19 mai - Sputnik. Guvernul interimar a decis în cadrul ședinței de astăzi, 19 mai, să aloce în regim de urgență a 150 de mii de lei pentru repatrierea a 31 de moldoveni din Fâșia Gaza.

Aeroportul Internațional Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 19.05.2021
Societate
Prima cursă din Israel a aterizat la Chișinău: Când vor fi următoarele

„Este vorba de șapte mame cu 24 de copii care și ei, la rândul lor, în mod automat, sunt cetățeni și ai Republicii Moldova. Luând în considerare solicitarea acestui grup de 31 de cetățeni de a fi repatriați cât de curând posibil, (...) propun ca Ministerul Finanțelor să aloce Ministerului de Externe și Integrării Europene 150 de mii de lei în acest scop”, a precizat premierul interimar Aureliu Ciocoi.

Potrivit Guvernului, banii vor fi luați din Fondul de intervenție al Executivului. 

Precizăm că Ambasada Republicii Moldova în Israel a anunțat că pentru săptămâna aceasta au fost programate trei curse Chișinău-Tel Aviv-Chișinău. Primul zbor a fost efectuat în această noapte, la ora 03:14, iar celelalte două au fost programate pentru astăzi, 19 mai, ora 13:31, și pentru 20 mai, la ora 12:55.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0