Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Găsit mort la un an de la dispariție - Video

© Sputnik / Mihai CarausПолицейская мигалка
Полицейская мигалка  - Sputnik Moldova, 1920, 11.05.2021
Abonare
Un bărbat dat dispărut acum un an a fost depistat mort pe un câmp din satul Hâjdieni, raionul Glodeni.

Poliție - Sputnik Moldova, 1920, 05.05.2021
Societate
Șantaj de milioane: Cum doi azeri l-au deposedat pe un turc de mașină - Video
CHIȘINĂU, 11 mai – Sputnik. Descoperirea a fost făcută de câțiva localnici. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către ofițerul de presă din cadrul Inspectoratului de poliție Glodeni, Eugenia Molceanov.

Potrivit oamenilor legii, victima este un bărbat în vârstă de 42 de ani. În aprilie anul trecut, familia acestuia s-a adresat poliție și a anunțat că acesta a dispărut de acasă. Luni cadavrul a fost descoperit îngropat pe un câmp din satul de baștină al victimei.

“Niște localnici au găsit câteva oseminte și au anunțat poliția. În scurt timp, s-a depistat faptul că acestea sunt oseminte umane. Rudele victimei au confirmat că este vorba despre persoana dispărută pentru că tot acolo s-au găsit câteva bijuterii care i-au aparținut, dar și după încălțăminte și haine”, a declarant ofițerul de presă Eugenia Molceanov.

Poliția urmează să stabilească cauza decesului și perioada în care acesta a murit. Deocamdată, ofițerii petrec investigații în cadrul dosarului penal inițiat anterior pe faptul dispariției.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0