Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șantaj de milioane: Cum doi azeri l-au deposedat pe un turc de mașină - Video

© Sputnik / Mihai CarausPoliție
Poliție - Sputnik Moldova, 1920, 05.05.2021
Abonare
Doi azeri de 25 și 30 de ani amenințau și șantajau un bărbat de origine turcă. Cei doi au reușit să estorcheze de la el peste un milion și jumătate de lei. 

CHIȘINĂU, 5 mai - Sputnik. Inspectoratul General al Poliției a oprit acțiunile de șantaj asupra unui turc de 45 de ani. Acesta timp de trei luni a fost șantajat de către doi azeri cu un pistol de model necunoscut.

Poliția - Sputnik Moldova, 1920, 24.03.2021
Societate
Video: Obțineau bani prin șantaj - Cum își amenințau victima

Potrivit oamenilor legii, suspecții l-au deposedat pe bărbat de mașina sa, dar nu s-au oprit aici. Ulterior, prin aplicarea violenței și amenințare cu moartea, sub pretextul unei datorii inexistente, au estorcat de la victimă 1 600 000 de lei.

Oamenii legii au reușit să identifice cine sunt cei doi suspecți, iar pe unul dintre ei, poliția l-a reținut și a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Cel de-al doilea suspect, anterior condamnat cu suspendarea condiționată a executării pedepsei pentru tentativă de omor, este anunțat în căutare internațională.

Potrivit poliției, pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „șantaj săvârșit în proporții deosebit de mari”. Dacă cei doi vor fi găsiți vinovați, ei riscă până la 15 ani de pușcărie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0