Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Greceanîi: Exprim condoleanțe familiilor și rudelor celor decedați în atacul din Kazan

Zinaida Greceanîi - Sputnik Moldova, 1920, 11.05.2021
Abonare
Zinaida Greceanîi a transmis un mesaj de condoleanțe familiilor și apropiaților celor uciși și răniți în atacul de la școala din Kazan.

CHIȘINĂU, 11 mai – Sputnik. Zinaida Greceanîi a scris pe pagina sa de Facebook că regretă profund tragedia care s-a produs astăzi la un gimnaziu din orașul Kazan, Republica Tatarstan. 

Igor Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 11.05.2021
Politică
Ce spune Igor Dodon despre atacul armat din Kazan: Mesaj
"Atacul sângeros a devenit o mare tragedie pentru familiile copiilor și adulților care au decedat. Îmi exprim cele mai profunde condoleanțe familiilor și rudelor celor decedați și doresc recuperare grabnică persoanelor rănite. Cu toții trebuie să manifestăm mai multă empatie și mai multă atenție față de copiii noștri, față de mediul din jur, astfel încât acest lucru să nu se mai întâmple niciodată nicăieri", a scris Zinaida Greceanîi. 

Anterior, și liderul PSRM, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de compătimire pentru cei care au avut de suferit. 

De precizat că atacul armat a avut loc la școala № 175 din Kazan, Republica Tatarstan, Rusia. Potrivit datelor prealabile, nouă persoane au fost ucise, iar 20 răniți au fost internați în spital. Unul dintre tinerii care a tras focuri de armă a fost reținut, iar al doilea, care s-a refugiat în clădirea școlii, a fost lichidat.  Președintele Tatarstanului a spus că tânărul care a efectuat împușcăturile are 19 ani, iar arma din care a tras era înregistrată oficial pe numele lui.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0