Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Gordienko: Ce riscă concurenții de la Eurovision dacă sunt bolnavi de COVID-19

© SputnikПрезентация песни Гордиенко
Презентация песни Гордиенко - Sputnik Moldova, 1920, 11.05.2021
Abonare
Natalia Gordienko a relatat pe pagina ei de Facebook despre felul în care s-a desfășurat prima repetiție pe care a avut-o la Rotterdam, acolo unde va avea loc competiția muzicală Eurovision, dar și despre riscurile la care sunt expuși concurenții.

CHIȘINĂU, 11 mai – Sputnik. Interpreta afirmă că prima repetiție pe care a avut-o ieri, la Rotterdam, s-a desfășurat într-o atmosferă încărcată nu doar de emoțiile pe care le-a trăit, dar și de măsurile anti-covid stricte care sunt luate acolo. Gordienko spune că nici nu poate să se apropie de puținele rudele care au însoțit-o acolo sau de membrii echipei. Iar fotografiile de grup nu pot fi realizate decât cu purtatul măștii.

Apropo, ea a precizat că dacă cumva unul dintre membrii echipei este depistat pozitiv la COVID-19, atunci toată echipa este trimisă acasă.

Natalia Gordienko - Sputnik Moldova, 1920, 20.01.2018
Republica Moldova
Natalia Gordienko, despre tatăl băiatului său și despre cel de-al doilea copil
Natalia Gordienko și-a informat admiratorii că ea va evolua pe scenă în semifinală în data de 20 de mai cu numărul 7. E ia chemat pe toți moldovenii din diaspora să o voteze, dat fiind că cei din țară nu pot vota pentru concurentul care reprezintă statul respectiv.

Luni, Natalia Gordienko și echipa a ținut o conferință de presă și a acordat un interviu pentru BBC. După care, împreună cu producătorul ei, starul muzicii pop din Rusia, Filip Kirkorov, a acordat un interviu online pentru vloggerul Wiwibloggs.

Semifinalele concursul Eurovision se vor desfăşura în zilele de 18 și 20 mai, iar finala va avea loc pe 22 mai. Natalia Gordienko va reprezenta Moldova cu piesa ,"Sugar". Ea va cânta în a doua semifinală (20 mai), va fi a șaptea care va urca pe scenă și interpreta piesa ”Sugar”.

Lansarea versiunii originale a single-ului ”Sugar” a avut loc pe data de 4 martie, la Moscova. Evenimentul a fost organizat de renumitul interpret rus Filip Kirkorov, care este producătorul Nataliei Gordienko la concursul internațional, și de Dream Time. Atunci, interpreta noastră a transmis un mesaj de salut pentru Sputnik Moldova.

Se pare că apariția moldovencei pe scenă va fi una sclipitoare. Artista va purta o pereche de pantofi acoperiți cu 9 mii de cristale Swarovski, creați exclusiv pentru ea de către Alexandr Siradekian, un designer rus de încălțăminte și accesorii de lux, brandul căruia a cucerit piața internațională.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0