Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Natalia Gordienko, despre tatăl băiatului său și despre cel de-al doilea copil

© Facebook / Natalia GordienkoNatalia Gordienko
Natalia Gordienko - Sputnik Moldova
Abonare
Natalia Gordienko a vorbit în prima sa apariție televizată după naștere despre băiețelul său, despre tatăl acestuia și despre cea de-a doua sarcină

CHIȘINĂU, 20 ian – Sputnik. Interpreta Natalia Gordienko a vorbit în prima sa apariție televizată după naștere despre copil și tatăl acestuia. 

La sfârșitul lunii noiembrie, anul trecut, Natalia Gordienko a născut un băiețel. Este prima sa naștere. În perioada sarcinii, interpreta a fost foarte delicată și discretă. Gordienko spune că preferă ca viața privată să rămână departe de ochii lunii, dar nu ascunde că este foarte fericită. 

La aproape două luni de la naștere, Natalia Gordienko a oferit un interviu unui post privat de televiziune din Chișinău, unde a vorbit despre copil, tatăl acestuia și cum s-a schimbat viața sa după naștere. 

Наталья Гордиенко - Sputnik Moldova
Societate
Natalia Gordienko a făcut o declarație în exclusivitate pentru Sputnik

Natalia Gordienko a dezvăluit că a născut peste hotare, în Franța. Copilul a fost adus pe lume la sfârșitul lunii noiembrie. Este vorba despre un băiat pe care îl cheamă Cristian. 

”Este săgetător ca și mine. L-am născut înainte de a împlini 30 de ani”, a declarat Gordienko. 

Interpreta susține că a decis să nască în Franța deoarece avea medici cunoscuți acolo, dar și toamna, spune ea, în Franța este mai blândă. 

Natalia Gordineko a declarat că încă nu este clar cu cine seamănă băiețelul ei, dar spune că are trăsături și cu ea și cu tatăl. 

”Este un băiat inteligent și serios. Are și pașaport deja. Nu este încă clar cu cine seamănă. Seamănă și cu mama, și cu tata, și cu bunica”, a dezvăluit cântăreața. 

Tânăra interpretă susține că este ajutată foarte mult de bunica sa în procesul de îngrijire a copilului. Deocamdată, artista nu și-a luat o bonă, deoarece încă stă lângă copil. 

Ajunsă la tema tatălui copilului ei, Natalia Gordienko a fost foarte evazivă și diplomată. Interpreta a spus că viața ei s-a schimbat radical după naște și că este foarte fericită.  Nu a dat nume și alte detalii despre bărbatul care-i este alături, decât că este un om de afaceri.

”Tatăl este cel mai bun. Îl iubesc și mă iubește. Mă simt fericită. Am avut în viață și momente grele dar acum sunt fericită”, a declarat Gordienko. 

Ea a mai povestit cum au grijă împreună de copilul lor. Totuși, pentru a liniști copilul noaptea, cea care se trezește este ea și nu tata. 

”Viața mea s-a schimbat cardinal”, a dezvăluit interpreta. 

Natalia Gordienko a mai declarat că este gata să mai nască un copil, ”chiar și mâine”. 

”Vreau și o fetiță. Am multe rochii frumoase și accesorii”, a destăinuit artista.  


Fluxul de știri
0