Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Au devenit cunoscute detaliile privind atacul armat asupra școlii din Kazan

© Sputnik / Maxim Bogodvid / Accesați arhiva multimediaСотрудники ОМОНа работают на месте стрельбы в гимназии № 175 в Казани
Сотрудники ОМОНа работают на месте стрельбы в гимназии № 175 в Казани - Sputnik Moldova, 1920, 11.05.2021
Abonare
Împușcăturile de la școala din Kazan au fost organizate de mai multe persoane. Acestea au efectuat atacul armat în timpul orelor, a informat postul de televiziune "360", cu referire la o sursă.

CHIȘINĂU, 11 mai – Sputnik. Potrivit interlocutorului agenției, copiii, care se aflau în interiorul clădirii, au primit un semnal pentru a se ascunde și s-au întins jos, pe podea. Cu toate acestea, se auzeau împușcături și strigăte. Copii au fost evacuați de către polițiștii din detașamentele cu destinație specială și salvatori.

Стрельба у школы в Казани - Sputnik Moldova, 1920, 11.05.2021
Rusia
11 oameni morți în Kazan, uciși de un adolescent - Video
Sursa a menționat că printre morți se numără o profesoară de clase primare. "Se auzeau împușcături în toată școala. Au împușcat de multe ori. Există victime, există zvonuri că profesorii de clase primare au fost împușcați în fața elevilor de clasa întâi", a spus ea.

Anterior a devenit cunoscut faptul că la școala № 175 de pe str. Jaudat Faizi nr.8 au avut loc împușcături. Ulterior, a avut loc și o explozie. Unul dintre trăgători a fost reținut, al doilea, potrivit datelor preliminare, s-a refugiat în clădirea școlii, unde a fost lichidat. 11 persoane au murit, 16 sunt la spital.

La fața locului se află medici, polițiști, psihologi, președintele Tatarstanului Rustam Minnihanov, ministrul Sănătății al republicii Marat Sadîkov și procurorul regiunii Ildus Nafikov.

La toate instituțiile de învățământ din oraș au fost consolidate măsurile de securitate. A fost deschis dosar penal.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0