Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

11 oameni morți în Kazan, uciși de un adolescent - Video

© Sputnik / Максим Богодвид / Accesați arhiva multimediaСтрельба у школы в Казани
Стрельба у школы в Казани - Sputnik Moldova, 1920, 11.05.2021
Abonare
Un adolescent a deschis focul într-o școală din orașul Kazan, Rusia, ucigând mai multe persoane. Inițial s-a anunțat că sunt 9 victime: opt elevi și un pedagog, după care s-a precizat că numărul celor morți a ajuns la 11.

CHIȘINĂU, 11 mai – Sputnik. În timpul împușcăturilor de la școala din Kazan au decedat un profesor și opt elevi, patru au fost spitalizați, au declarat agenției RIA Novosti serviciile de urgență din regiune. Anterior, au fost raportate șase decese.

Persoanele necunoscute au deschis focul în apropierea instituției de învățământ, iar mai târziu a avut loc o explozie. Conform datelor preliminare, a împușcat un adolescent, care a fost reținut. Copiii sunt acum evacuați.

Poate fi vorba despre școala № 175, care se află pe strada Faizi, 8. Școala deocamdată refuză să comenteze situația.

La fața locului au fost trimise 21 de ambulanțe. Acolo au mers și președintele Tatarstanului Rustam Minnihanov, ministrul Sănătății al republicii Marat Sadîkov și procurorul regiunii Ildus Nafikov.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0