Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Angajații ONU au fost îndemnați să se vaccineze cu ”Sputnik V”

© Sputnik / Sorokopud JuliaВ Приднестровье стартовала вакцинация препаратом «Спутник V”
В Приднестровье стартовала вакцинация препаратом «Спутник V” - Sputnik Moldova, 1920, 11.05.2021
Abonare
Se așteaptă că OMS va finaliza expertizarea vaccinului rusesc la sfârșitul lunii iunie sau iulie. ”Sputnik V” a fost deja aprobat în 64 de țări cu o populație totală de peste 3,2 miliarde de oameni.

CHIȘINĂU, 11 mai - Sputnik. ONU îi îndemnă pe angajații săi din țările în care este realizată vaccinarea cu ”Sputnik V” să se imunizeze cu acest vaccin, a declarat secretarul general al organizației, Antonio Guterres, într-un interviu acordat agențiilor de presă rusești.

"Noi evident îndemnăm angajații ONU care lucrează în țările ce realizează vaccinarea cu ”Sputnik” să se imunizeze cu acest vaccin", a spus el.

Vaccinul Sputnik V  - Sputnik Moldova, 1920, 10.05.2021
Societate
Țara în care ”Sputnik V” a ajutat să fie redusă la zero răspândirea COVID-19
La sfârșitul lunii iunie sau iulie, experții OMS vor evalua siguranța vaccinului rusesc, relatează RIA Novosti. La această etapă are loc verificarea proceselor de producție a vaccinului.

”Sputnik V” a fost deja aprobat în 64 de țări cu o populație totală de peste 3,2 miliarde de oameni. Vaccinul ”Sputnik V” ocupă locul doi în lume în ceea ce privește numărul de aprobări primite de la autoritățile de stat de reglementare. Eficiența vaccinului a constituit 97,6% în baza analizei datelor privind 3,8 milioane de cetățeni ruși vaccinați, ceea ce este mai mult decât au arătat datele publicate anterior de revista medicală The Lancet (91,6%), a comunicat anterior Fondul rus de investiții directe (RDIF) și Centrul de cercetare Gamalei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0