Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

ANSA: Cele mai dese încălcări depistate în pandemie

© Sputnik / OsmatescoVladislav Cotici
Vladislav Cotici - Sputnik Moldova, 1920, 29.04.2021
Abonare
În cadrul emisiunii "Logica Puterii", directorul Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, Vladislav Cotici a vorbit despre cele mai frecvente încălcări depistate în unitățile de alimentație publică în perioada pandemiei.
ANSA: Încălcări depistate în pandemie

Reprezentanții Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor au intensificat controalele în vederea verificării respectării măsurilor antiepidemice de către agenții economici.

Potrivit lui Vladislav Cotici, în cadrul verificărilor, în diferite entități au fost depistate aproape aceleași neconformități în respectarea condițiilor de combatere a COVID-19.

Poliție în parc - Sputnik Moldova, 1920, 29.04.2021
Politică
Vor fi anulate amenzile din timpul stării de urgență? Ce șanse sunt să fie întorși banii

"Printre acestea se numără lipsa termometriei, lipsa registrelor cu privire la măsurile efectuate în procesul de dezinfectare a încăperilor, inclusiv admiterea în unitățile de comerț a unui număr mare de cumpărători și nedelimitarea strictă a părților de ieșire și intrare. Cele mai multe încălcări au fost depistate în piețele agroalimentare", a declarat pentru Sputnik directorul ANSA.

Vladislav Cotici a precizat că nici cumpărătorii nu au fost disciplinați la capitolul respectarea măsurilor antiepidemice.

"Purtarea incorectă a măștii, nerespectarea distanței sociale au fost printre cele mai frecvente nereguli depistate de către agenții constatatori", a subliniat interlocutorul.

Directorul ANSA a mai adăugat că cei care au încălcat măsurile de protecție împotriva COVID-19, impuse de autorități, s-au ales cu amenzi usturătoare.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0