Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Eremei Priseajniuc, despre vaccinarea moldovenilor în România

© Sputnik / Mihai CarausEremei Priseajniuc
Eremei Priseajniuc - Sputnik Moldova, 1920, 24.04.2021
Abonare
În cadrul emisiunii "Logica Puterii", fostul director al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, Eremei Priseajniuc și-a exprimat punctul de vedere cu privire la posibilitatea moldovenilor care dețin și alte cetățenii să meargă să se vaccineze peste hotare.
Eremei Priseajniuc, despre vaccinarea moldovenilor în România

Eremei Priseajniuc a declarat în studioul Radio Sputnik Moldova că cetățenii din Republica Moldova care dețin și cetățenia altor state merită să facă efortul de a se vaccina peste hotare, dacă acest lucru este permis de către autoritățile străine.

Eremei Priseajniuc - Sputnik Moldova, 1920, 22.04.2021
Procesul de vaccinare din Moldova, comparativ cu alte țări
"De exemplu, România ne-a oferit această posibilitate, care este binevenită din punctul meu de vedere. Statul vecin ne-a ajutat de la începutul pandemiei și cu aprovizionarea medicamentelor, echipamente de protecție ș.a. Am simțit și apreciem acest sprijin", a declarat Eremei Priseajniuc.

De menționat este că cetățenii Republicii Moldova care dețin și cetățenie română au posibilitatea de a merge în România pentru a se vaccina împotriva COVID-19. Aceștia se pot înscrie pe Platforma națională de vaccinare de peste Prut și este necesar să dețină o carte de identitate românească.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0