Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Joe Biden s-a denigrat singur, nu a mai fost nevoie s-o facă Rusia

© AP Photo / Evan VucciJoe Biden, Stephanie Carter
Joe Biden, Stephanie Carter - Sputnik Moldova, 1920, 19.04.2021
Abonare
Scriitoarea Tara Reade din SUA a publicat un editorial în care vorbește despre felul în care Joe Biden s-a făcut singur de râs înainte de alegeri, neavând nevoie de Rusia în acest sens.

BRUXELLES, 18 apr – Sputnik, Daniela Porovăț. În editorialul publicat în RT, scriitoarea Tara Reade arată că SUA tocmai a impus sancțiuni Rusiei, în noua tradiție de a face acest lucru imediat după o alegere prezidențială. Dar, arată scriitoarea, Moscova chiar nu a trebuit să facă nimic să îl atace pe Biden care a câștigat pentru că era doar răul cel mai mic.

Президент США Джо Байден - Sputnik Moldova, 1920, 19.04.2021
Zeit: Biden a ales „a treia cale” în relațiile cu Rusia

Biden a făcut afirmații în interviuri din presa mainstream că reputația sa în timpul alegerilor a fost afectată negativ de către Rusia și, în mod special, de către Vladimir Putin.

Nu contează că Biden a câștigat alegerile, megalomania sa nu este satisfăcută. Biden nu a fost o alegere populară și a fost adesea numit răul cel mai mic, dar cel mai mic rău încă este răul.

Iată o versiune scurtă a listei motivelor pentru care reputația lui Biden nu a fost afectată de nimic altceva decât de propriul său comportament.

Legea anti-infracțiuni pe care a susținut-o și care a trecut în 1994 a dus la încarcerarea în masă a persoanelor de culoare din America. Până și actualul său vicepreședinte a criticat această lege.

Ca să nu menționăm Ucraina și afacerile Burisma, care i-au îmbogpțit familia pe când el era vicepreședinte al SUA. Orice investigație despre implicarea fiului său Hunter și despre îmbogățirea pin compania din Ucraina este cenzurată de mass media principală din SUA.

Президент США Джо Байден - Sputnik Moldova, 1920, 16.04.2021
Politică
Biden a ținut un discurs privind relațiile cu Rusia

Apoi, sunt gafele sale publice și funcțiunile sale cognitive care sunt puse sub semnul întrebării. Apoi, este problema celor 8 femei care au ieșit în public cu acuzații despre comportamentul său nepotrivit și nedorit de a atinge femeile, unul dintre cazuri fiind chiar cel al scriitoarei Tara Reade care a scris editorialul citat.

Reputația lui Joe Biden cu privire la femei a fost mult timp un secret știut de toți și un subiect de glume ca să se diminueze seriozitatea problemei, mai spune autoarea editorialului.

Ea arată că știe despre un Joe Biden foarte diferit de cel prezentat de media mainstream și că atunci când ea s-a plâns despre hărțuire sexuală în 1993, pe când lucra în staful său, ea nu a mers la mass media, ci s-a adresat prin biroul de protocol. Dar plângerea a fost mușamalizată, arată ea, iar acum nu o mai găsește nimeni.

În 2020, arată scriitoarea, și-a spus în sfârșit povestea despre Joe Biden în show-ul lui Katie Halper, dar echipa de PR a lui Biden a trecut peste și l-a împins spre nominalizare și apoi spre președinția SUA.

Nimic din toate acestea nu are de a face cu Rusia, observă Tara Reade.

Reade spune în cartea ei ”Lăsat pe dinafară: când adevărul nu e potrivit”: ”Am fost un angajat american lucrând pentru un senator american și el m-a agresat în Capitoliul American”.

Dacă Biden vrea să blameze pe cineva pentru poveștile negative despre el, să se blameze pe el însuși. Iar dacă trebuie să fie altcineva decât el însuși, mai spune scriitoarea, să fie ea aceea, pentru că ea a ieșit public și a spus adevărul despre ce s-a întâmplat pe când lucra pentru el.

”Reputația lui Joe Biden a fost afectată în timpul alegerilor de către Rusia? Nu cred. Rusia e în afara discuției de această dată”, spune clar Tara Reade.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0