Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Problemele tinerilor în pandemie: Iată ce-și doresc

© Sputnik / Mihai CarausRoman Andriiv
Roman Andriiv - Sputnik Moldova, 1920, 20.03.2021
Abonare
Tinerii din Capitală participă la un sondaj privind necesitățile și problemele cu care se confruntă tânăra generație. Iată ce au remarcat activiștii civici în urma răspunsurilor oferite de către participanți.
Problemele tinerilor în pandemie: Iată ce-și doresc

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", activistul civic Roman Andriiv a declarat că deși anul 2020 a fost unul destul de complicat, necesitățile și problemele cu care se confruntă tinerii au rămas practic neshimbate.

Petru Grecu - Sputnik Moldova, 1920, 12.09.2020
Mai multe oportunități pentru tineri: CMTC a dat start unui program inedit
Aceștia își doresc locuri de muncă decente și bine plătitie, activități de antreprenoriat și trainguri care ar contribui la dezvotlarea personală.

"Comparativ cu anii precedenți observăm o tendință mai mare a necesității abordării subiectului sănătății mintale, intelegenței emoționale, educație sexuală . De asemenea, tinerii Capitalei își doresc o implicare mai activă în procesul decisional", a precizat Roman Andriiv.

Rezultatele sondajului efectuat vor fi analizare în cadrul unui Forum al tinerilor, unde vor fi propuse și soluții pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă. Ulterior, acestea vor fi prezentate autorității publice locale.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0