Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mai multe oportunități pentru tineri: CMTC a dat start unui program inedit

© Sputnik / OsmatescoPetru Grecu
Petru Grecu - Sputnik Moldova
Abonare
Centrul Municipal de Tineret Chișinău a Direcţiei Generale Educaţie, Tineret şi Sport a Consiliului municipal Chișinău a dat start unui nou program, destinat tinerilor. Detalii am aflat de la directorul Centrului, Petru Grecu.
Mai multe oportunități pentru tineri: CMTC a dat start unui program inedit
"Centrul de Tineret în cartierul tău"– acesta este proiectul inițiat de tinerii ambițioși și sârguincioși din țara noastră. Scopul acestui program este de a fi mai aproape de tineri, de a afla necesitățile și problemele cu care se confruntă, dar și de a-i motiva să se implice în diverse activități, inițiate în cadrul Centrului.

Irina Tizu - Sputnik Moldova
Sondajul ce reflectă necesitățile tinerilor: Iată ce soluții propun Consiliile de Tineret
"Acesta este un proiect mobil prin care ne propunem să mergem noi la tineri. Vom discuta despre activitățile pe care le desfășurăm, provocările generațiilor de azi și îi vom invita să beneficieze de serviciile pe care le punem la dispoziție", a declarat într-un interviu pentru Sputnik Petru Grecu.

În cadrul acestui program Centrul își propune să ajungă în peste 15 cartiere din toate sectoarele municipiului Chișinău și cinci suburbii. De menționat este că prima ediție a programului "Centrul de Tineret în cartierul tău" s-a desfășurat în anul 2019.

Centrul Municipal de Tineret Chișinău și-a reluat activitatea în regim obișnuit începând cu data de 1 septembrie curent.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0