Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Târg cu produse locale în ajun de 8 Martie - detalii

© Sputnik / Mihai CarausDiana Crudu
Diana Crudu - Sputnik Moldova, 1920, 04.03.2021
Abonare
În ajunul zilei de 8 Martie, în Capitală va fi organizat un târg dedicat femeilor implicate în afaceri agro-industriale. Detalii am aflat de la activistul civic și organizatoarea târgului, Diana Crudu.
Târg cu produse moldovenești: Unde și când va fi organizat

Amatorii de produse locale proaspete și gustoase sunt așteptați în data de 6 și 7 martie, în Parcul "Alunelul" din sectorul Buiucani al Capitalei, la un târg deosebit. Zeci de femei din țara noastră își vor expune producția la vânzare - miere, prune, struguri, migdale, alune, fructe, pomușoare proaspete și uscate, ceaiuri din plante naturale ș.a.

Constantin Cojocaru  - Sputnik Moldova, 1920, 04.11.2020
Târg de miere în centrul Capitalei – detalii
"Până la 95 la sută din cei prezenți vor fi femei producătoare, iar pentru ele va fi un adevărat cadou dacă produsele pentru care depun tot efortul vor fi apreciate de către vizitatori. Vom avea producători de cașcavaluri de la Drochia, din Slobozia Mare, producători de vinuri, de pâine fără conservanți. Va fi o adevărată sărbătoare", a declarat pentru Sputnik Diana Crudu.

Potrivit organizatoarei, târgul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor de protecție împotriva COVID-19.

Anterior, Diana Crudu a remarcat că, în mod normal, asemenea evenimente ar trebui organizate cât mai frecvent, în mai multe localități din țară și că ar trebui să avem o piață agricolă unde să fie comercializate doar produsele autohtone.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0