Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Natalia Gavrilița și-a scos masca în Parlament: Ce au văzut deputații

© Photo : Facebook / Natalia GavrilițaNatalia Gavrilița
Natalia Gavrilița - Sputnik Moldova, 1920, 11.02.2021
Abonare
Asemenea spectacol nu s-a mai văzut în țara noastră ca cel de joi, din Parlamentul Republicii Moldova. Candidatul propus la funcția de premier, Natalia Gavrilița, a venit în fața deputaților cerându-le să părăsească Legislativul.

Și să nu voteze garnitura pe care a propus-o chiar ea pentru Guvern. Și nu așa oarecum, ci pe un tot extrem de arogant și obraznic, insultându-i pe toți deputații din Parlament, mai puțin pe cei care fac parte din partidul ei - PAS.

Este total de neînțeles de ce Gavrilița a irosit atâta timp ca să le povestească deputaților și oamenilor simpli ce program de guvernare are, dacă le cere să nu voteze acest program de guvernare?

La ce bun le povestește cât de buni specialiști sunt cei pe care ea îi propune la funcția de miniștri, dacă le cere deputaților să nu voteze pentru instalarea guvernului Gavrilița?

Impertinența de care a dat dovadă depășește orice limite: pe tot parcursul discursului ei isteric, ea s-a adresat deputaților doar cu apelativul voi, niciodată nu a folosit pluralul politeții - Dumneavoastră.  

Александр Слусарь Alexandru Slusari  - Sputnik Moldova, 1920, 11.02.2021
Politică
Slusari: Platforma DA participă în acest „Absurdistan” doar din stimă față de Guvern
Gavrilița a fost atât de obraznică încât acest lucru i-a dezgustat și i-a oripilat până și pe aliații ei de la PPDA.

Această ieșire obraznică a candidatului propus de Maia Sandu la funcția de premier va avea un singur efect: PPDA se va desprinde definitiv de PAS și se va apropia de PSRM și, foarte probabil, va constitui o alianță majoritară împreună cu Pentru Moldova. Și, în acest moment, aceasta este singura soluție posibilă, nu doar pentru a nu aprofunda criza parlamentară, instituțională, economică, din sistemul social și medical, dar și petnru a nu admite la guvernare pe cei cu apucături de bădăran.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0